Зовсім недавно нарешті з'явився всіма відомою боксер-легковаговик Василь Ломаченко, який з початку війни себе не показував.

Він проживає в Білгороді-Дністровському, південніше від Одеси. З самого початку Василь вирішив записатися в тероборону, коли російські війська почали повномасштабне вторгнення в нашу країну, 24 лютого 2022 року.

Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Василь Ломаченко. Фото: Instagram

Однак тоді ж Ломаченко дозволив собі продовжити публікувати наратив про "братні народи", один з яких вбив вже багато тисяч мирних жителів у різних куточках України. Перша публікація за довгий час-його, мабуть, невелике тренування в спортзалі.

"Зараз не час, але мета все та ж", - написав він у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А в понеділок, 9 травня, він дозволив собі відсвяткувати День Перемоги... тоді як цивілізований світ відзначає цей день 8 числа, коли і почався світ.

"Спасибі дідові за перемогу! З Днем Перемоги!", - написав він.

При цьому він стоїть там у військовій формі, з дитиною, але без батька. Людей на пам'ятному місці, зі зрозумілих причин, крім них не було. Однак квіти лежали.

Люди в коментарях вирішили поставити Василя Ломаченка на місце через таке рішення.

Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)

Нагадаємо, Усик розкрив таємницю, куди зник Василь Ломаченко після запису в тероборону: "На даний момент..."

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик зробив те, чого українці чекали довгі роки-він "повернувся": "Той, якого ми пам'ятаємо"

Знай.ua писав, воїн ЗСУ Валерій Маркус нагадав українцям всі гріхи Ломаченка і любов до Росії: "Грішною справою"