Відома українська журналістка і телеведуча Катя Осадча засумувала за колишнім життям, ще до повномасштабного вторгнення Росії. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча згадала, як добре було до початку російського вторгнення. Вона зазначила, що в її телефоні Багато фотографій і вона переглядає їх, згадуючи ще недавні події, що відбуваються в мирний час.

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

"У телефоні Багато фотографій з минулого життя. Сукні, посмішки....багато зйомок ... Така безтурботне життя без повітряної тривоги, без сліз, без порожнечі всередині.... Без неможливості зупинити цю несправедливість", - написала телеведуча.

Осадча зазначила, що її програмі виповнюється вже 17 років і за цей час було багато подій і потрясінь, але українці все витримали і цього разу теж вистоять.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Сьогодні 17 років програмі Світське життя. Рівно 17 років тому вперше вийшли в ефір. За цей час було так багато потрясінь – дві революції, пандемія і війна і все це ми переживали разом. Я вірю, що перемога скоро і нашими героями будуть нові зірки, нові герої, які зараз ризикують життям заради нас з вами!",- зазначила Осадча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Також наш портал писав, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".

Нагадаємо, брат-росіянин Наталії Могилевської перейнявся пропагандою і не вірить у війну в Україні: "Люди зомбовані".