Українська співачка Альона Вінницька розповіла, що думає про співведучих "Зіркового шляху", зокрема мова зайшла і за Даніеля Салема. Що думає про колегу співачка розповіла в програмі.

Альона Вінницька розповіла про співведучих "Зіркового шляху", але особливо виділила Даніеля Салема. Вона зазначила, що чоловік володіє неймовірною харизмою, яка приковує до себе жіночі погляди. Співачка додала, що ніколи в житті не бачила такої реакції жінок на чоловіка, як у випадку з Даніелем.

Альона Вінницька, фото з Instagram
Альона Вінницька, фото з Instagram

Зірка додала, що вважає Даніеля Салема справжнім самцем і ставлення жінок до нього це стократно підтверджує.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Даня (Даніель) - це харизма. Де б він не з'являвся все на нього витріщаються. Тому що він красивий, він харизматичний і я не знаю такий він... я не знаю як це сказати. Для всіх жінок це щось. Я такої реакції жінок на чоловіка мало бачила у своєму житті. Тому що всі жінки просто, вони коли його бачили, щось з ними таке гормональне траплялося. Він як такий самець, дуже такий самець", - сказала Вінницька.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".

Також наш портал інформував, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Нагадаємо, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".