Популярна українська телеведуча, почесний посол ООН, всім добре відома Маша Єфросиніна поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала парад в Росії і звернулася до українського народу.

Відповідний пост Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні, коли весь світ об‘єднується у підтримці вільної України, росія проводить свій так званий «парад перемоги». Але хто марширує в ньому: вбивці жінок, дітей та літніх людей; гвалтівники, злодії, мародери та воєнні злочинці..
Це парад сорому країни, де 70% населення підтримує дії найбільшого терориста сьогодення! Але ми все знаємо та запам‘ятаємо! Україна переможе! росія залишиться ні з чим…
#переможемо СЛАВА УКРАЇНІ Відео @ukraine.ua", - підписала публікацію українська телеведуча.

Не дивно, що після такої публікації, в розділі коментарів зібралося чимало людей. Український народ не зміг пройти повз даного відео і залишив не мало своїх відгуків.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

"Слава і пам'ять героям Великої Вітчизняної війни!!!", "Парад сорому, парад вбивць і демонів", "Ніколи не пробачимо і не забудемо Наша Україна вистоїть і розквіте ...а раша проклята на віки,помийна яма!!!", "Україна переможе! Ніколи не пробачимо! Слава Україні! Смерть ворогам!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Маші Єфросиніної
Коментарі на пост Маші Єфросиніної

Нагадавши, Маша Єфросиніна публічно назвала себе поганою мамою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Астаф'єва показала своїх улюбленців.