Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль захопила шанувальників новим патріотичним образом і макіяжем. Фото зірки опублікували на сторінці zirkovyi_shlyah в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль одна з тих артистів, які з перших днів війни не перестають допомагати Україні. Вона бере активну участь у благодійних концертах, збираючи гроші для допомоги армії, а також людям, які постраждали в результаті бойових дій.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Так, цього разу Тіна Кароль вирішила підняти українцям дух, показавши свій новий образ, який нині дуже популярний. На фото зірка позує у светрі з принтом, що позначає всім відомий напрямок, куди повинен йти кожен російський корабель. Також можна помітити патріотичний макіяж, виконаний в блакитному і жовтому кольорах.

"Патріотичний образ і мейк Тіни Кароль. Без зайвих слів", - йдеться у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто відзначити, що в коментарях думки шанувальників з приводу образу зірки розділилися. Деякі оцінили, а інші відзначили, що це не зовсім прояв патріотизму.

"Мати дуже патріотично", "Вишиванка я так розумію - вже не символ патріотизму???",- написали користувачі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Також наш портал писав, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".

Нагадаємо, брат-росіянин Наталії Могилевської перейнявся пропагандою і не вірить у війну в Україні: "Люди зомбовані".