Відомий український кулінар Євген Клопотенко вирушив до Франції, де виступить на великому кулінарному форумі, представляючи Україну. Кулінар зізнався, що трохи хвилюється, проте цей крок необхідний, щоб розповісти світу про Україну через їжу. Про це він розповів у сторіс на сторінці в instagram.

Євген Клопотенко прибув до Франції, де представлятиме Україну на великому кулінарному форумі. Він зізнався, що злегка нервує перед такою подією, адже там будуть шеф-кухарі з багатьох інших країн.

Клопотенко. Фото: скрін youtube
Клопотенко. Фото: скрін youtube

"Зараз я у Франції сьогодні тут буде відбуватися таке дійство буду готувати на одному величезному кулінарному форумі, де багато іноземних шефів. Це, якщо чесно, трохи розбурхує, але будуть готувати українську кухню і показувати світу, що таке вона - українська кухня", - поділився кулінар.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Також Клопотенко зізнався, що йому дуже сподобалися види у Франції і він хотів би повернутися, щоб помилуватися ними. Але тільки після війни.

"Види тут звичайно красиві, але не зараз. Повернуся, коли війна закінчитися і буду насолоджуватися видами, а зараз головне - до перемоги", - додав Євген Клопотенко.

Раніше Знай писав, Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець".

Також наш портал інформував, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Нагадаємо, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".