Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска"на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук розповів, що думає про Філіпа Кіркорова, з яким спілкувався в перші тижні війни. Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях".

Володимир Остапчук розповів, що до війни працював з Миколою Басковим і Філіпом Кіркоровим. Як тільки Росія вторглася в Україну телеведучий спробував достукатися до останнього, написавши йому в соціальній мережі. Співак відповів, але довго спілкуватися не став.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

За словами Остапчука Кіркоров відмовився конструктивно вести діалог і після цього телеведучий розповів йому, що думає про його позицію. Остапчук зізнався, що російський співак не так сильно боїться говорити правду, як просто не хоче цього робити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Він написав мені, що я не буду вступати з тобою в ніяку дискусію. Ну коротше, я написав, що думаю про нього і його позицію. Він у своєму репертуарі написав, ну все "чао, в бан тебе". Я думаю, що не стільки сцикун, скільки ФСБшник", - розповів Остапчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".