Знаменитий український телеведучий, шоумен і гуморист Сергій Притула ще задовго до повномасштабного вторгнення Росії активно займався волонтерством. З початку війни він максимально активізувався і безустанно трудиться заради наближення миру. На своїй сторінці в instagram він розповів про виконану роботу.

З перших днів російського вторгнення Сергій Притула активно працює над тим, щоб українські захисники на фронті не потребували ні в чому. Шоумен регулярно розповідає на своїй сторінці в соцмережі про виконану роботу і дивує результатами.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Так, цього разу Сергій Притула показав, скільки гуманітарної допомоги зібрав його фонд для допомоги міста Тростянець, який перебуває в окупації і сильно постраждав від рук російських окупантів. На фото за ведучим десятки коробок з продовольством.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Чергова партія гуманітарної допомоги в місті Тростянець.
І щире спасибі всім компаніям-донорам, які допомагають людям за посередництва нашого фонду!",- зазначив Сергій Притула.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".