Український гурт Kalush Orchestra, який представляє Україна на Євробаченні в італійському місті Турин запевнили, що зроблять все можливе для перемоги.

За кілька годин до виступу на сторінці у соцмережі Instagram учасники гурту Kalush Orchestra поділилися знімком, де кожен з музикантів тримає прапор України.

Артисти зізналися, що для перемоги України на Євробаченні зроблять все можливе та будуть віддаватися на максимум. Лідер гурту Олег Псюк неодноразово наголошував, що зараз для України, як ніколи важлива перемога у цьому конкурсі.

Kalush Orchestra, фото з instagram
Kalush Orchestra, фото з instagram

"Сьогодні перший пів фінал. Будем віддаватись на максимум 🙏🏻", - зазначили на сторінці гурту в Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українці у коментарях зазначили що дуже підтримують артистів та побажали Україні та гурту Kalush Orchestra перемоги на Євробаченні.

"Україна переможе", "Україна переможе 🇺🇦💙💛", "Хлопці! Удачі вам! І нехай Україна переможе! Разом ми сила! 💙💛", "До перемоги", "Віримо в вас і тримаємо кулачки❤️", "Удачки, ми тримаємо кулачки за вас 😍😍😍", "Вперед до перемоги на Євробаченні і в Україні", "Віримо у вас❤️", "Удачі хлопці🫶 Україна з вами💙💛", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Kalush Orchestra потрапили в скандал перед початком "Євробачення-2022": "Псюк, як з лісу вибіг"

Раніше Знай писав, легендарні The Rasmus переспівали Kalush Orchestra перед півфіналом "Євробачення-2022": "Наш трек в тачці"

Також Знай повідомляв, "проведемо Євробачення в новій Україні": Олег Псюк з "Kalush Orchestra" налаштувався на перемогу у Турині