Тіна Кароль - одна з найвідоміших виконавиць України, яка зараз готується до виступу не в Європі, не в Сполучених Штатах Америки, а в Японії.

Японські Засоби масової інформації підготували ряд новин, стосовно приїзду настільки значущої для нашої країни співачки. При цьому, вони назвали українською "Брітні Спірс".

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Виконавиця повинна зустрітися з місцевими політиками, а також виступити на фестивалі Rakuten GirlsAward 2022, в суботу, 14 травня 2022 року.

"Тіна Кароль (37 років), популярна співачка на прізвисько "Українська Брітні Спірс", вперше відвідала Японію в другій половині дня 10-го числа на літаку ANA, який прибув в аеропорт Ханеда. Під час свого перебування до 16-го числа вона скаржиться на тяжке становище своєї рідної країни і гуманітарну кризу за допомогою зустрічей з японськими політичними і діловими лідерами", - йдеться на одному з таких сайтів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ЗМІ про Тіну Кароль
ЗМІ про Тіну Кароль

ЗМІ про Тіну Кароль
ЗМІ про Тіну Кароль

Зовсім недавно вона їздила по Європі, давала благодійні концерти, виступаючи перед футбольними матчами київського "Динамо", щоб допомагати біженцям і воїнам ЗСУ.

Нагадаємо, Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль знайшла свою найкращу "нагороду" після покійного чоловіка Євгена Огіра: "Відкриття..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль у Польщі відмовилася відповідати на запитання журналіста російською мовою: "Не лізьте сюди"