MamaRika - відома українська виконавиця, яка протягом великого часу була змушена перебувати в Європі через війну.

Через тижні вона не витримала і повернулася в Україну і зараз дала інтерв'ю Славі Дьоміну, про що повідомила в соціальній мережі Instagram, на своїй сторінці, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

"Мамарика про усиновлення дитини👶 А ще у випуску: як повернулася в Україну з Польщі, як прикривала сина в будинку в Гостомелі під час обстрілів💣 вартість знімної квартири у Варшаві. Вартість продуктів у Варшаві", - йдеться в публікації.

- Ви хотіли усиновити дитину до війни. Зараз багато дітей залишилися без батьків, ваші плани змінилися чи ні?

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

- Ти не повіриш, але ми сьогодні про це говорили. Ми гуляли, Закінчилася тривога, ми вийшли погуляти в парк. І я кажу: "Ти знаєш, може зараз саме час для цього? Можливо, ми можемо реалізувати цю мрію нашу прямо зараз, тому що стільки діток залишилися без батьків. Але я так розумію, що не все так просто - здається є якісь нюанси, бо ніби під час війни діткам... ця процедура усиновлення".

MamaRika. Фото: Instagram
MamaRika. Фото: Instagram

- Під час війни неможливо усиновити, але можна стати опікуном.

- Я в будь-якому випадку хочу допомогти як мінімум одній дитині і стати для нього мамою. Ми хочемо стати батьками хоча б... якщо одне життя ми зможемо згладити своєю присутністю, знаєш... зняти цей стрес і дати дитині майбутнє. Ми впевнені в тому, що ми будемо хорошими батьками.

Нагадаємо, MamaRika з маленьким сином на руках показав біль українських матерів: "Ніколи не забуду..."

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик розплакалася, згадуючи сльози MamaRika через розлуку з чоловіком: "Син росте без нього"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила таємницю виховання місячного малюка в умовах війни: "Кухня, підгузники"