Відомий український письменник і музикант Сергій Жадан, стоячи серед зруйнованого музею, показав, що несе в собі "русский мир". Знімком він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Жадан активно займається волонтерством і допомагає українцям, які постраждали від війни, розв'язаної росіянами. Так, цього разу він відвідав жителів невеликого села, в якому нещодавно окупанти розбомбили місцевий музей.

Сергій Жадан, фото: скріншот з відео
Сергій Жадан, фото: скріншот з відео

Музикант зробив фото на тлі напівзруйнованої будівлі, щоб показати всю цинічність і абсурдність розпочатої РФ війни. Він зазначив, що ніякої логіки в бомбардуванні музею не існує і зазначив, що росіяни це просто безмежне зло, яке Україна обов'язково поборе.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"З'їздили в Сковородинівку, привезли два автомобілі з продуктами для жителів села, відвідати наших друзів в розбомбленому музеї Сковороди. На спалену будівлю боляче дивитися. І усвідомлювати все це боляче. Оскільки ніякої логіки в бомбардуванні музею просто немає. Зрештою, у всіх діях росіян логіка не надто простежується. Простежується безглузде, безмежне, безмежне зло. Яке ми обов'язково повинні перемогти, щоб далі жити, любити і займатися спорідненою для себе працею", - розповів музикант.

Раніше Знай писав, Володимир Остапчук емоційно висловився на адресу Кіркорова, який підтримує війну в Україні: "Не стільки сцикун, скільки ФСБшник".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".