Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який зараз знаходиться у Франції, показав вигляд зі свого вікна і розповів про дивацтва, що переслідують його. Фото кулінар опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Євген Клопотенко сфотографував вид, що відкривається з його вікна. Він зізнався, що йому скрізь ввижаються сердечка з каштанів. І цього разу, якщо придивитися, то форма дерева під його вікном нагадує серце. Кулінар жартома припустив, що божеволіє.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Це я напевно з глузду з'їхав, що бачу скрізь сердечка з наших каштанів", - підписав фото Євген Клопотенко.

скріншот instagram
скріншот instagram

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, що Євген Клопотенко поїхав до Франції для участі у великому кулінарному форумі. Напередодні він зізнався шанувальникам, що трохи нервував перед такою важливою подією, адже там були шеф-кухарі з інших країн. Також кулінар зазначив, що йому дуже сподобалася Франція і місцеві види. Він пообіцяв повернутися, щоб просто погуляти вуличками, милуючись краєвидами, але тільки після перемоги України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Остапчук емоційно висловився на адресу Кіркорова, що підтримує війну в Україні: "Не стільки сцикун, скільки ФСБшник".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".