Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч чоловік.

Володимир Дантес у своїх Insta Stories опублікував досить провокаційну фотографію 40-річної американської співачки Брітні Спірс, яка частенько оголює своє тіло на загальний огляд. Знаменитість на знімку позувала без одягу, з широко раставленими ногами і прикритими руками грудьми. Щоб Instagram не заблокував і не видалив публікацію, Брітні прифотошопила до свого статевого органу емодзі у вигляді сердечка.

У підписі до знімка Дантес заявив, що Брітні сфотографувалася в такому вигляді для хлопців з територіальної оборони, а також оцінив її сміливість, написавши, що вона "робить вітер". Цікаво те, що через кілька годин артист видалив публікацію з Insta Stories, але ось на акаунті американської зірки вона залишилася.

"Для хлопців з ТРО. Брітні робить вітер", - написав Дантес.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що зовсім недавно Дантес заявив про розставання з Надею Дорофєєвою, з якою він був у відносинах протягом 10 років, 6 з них - в офіційному шлюбі.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з  instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з instagram

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, чому він ридає після розставання з Надею Дорофєєвою: "Люди це бачили"

Як повідомляв Знай.uа, Дантес дотепно висміяв "победобесіє" Тарзана і Наташі Корольової: "Сумно ,що у нас такого немає"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес розповів, чи разом Надя Дорофєєва і Міша Кацурін: "Це її вибір. Я тоді придивлюся до Даші"