Відома українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар відкрила свій фронт боротьби, поки в Україні війна. Так, зірка влаштувала благодійний тур на підтримку України. Про це вона розповіла на сторінці в instagram.

Катерина Кухар зізналася, що благодійний тур викликає зовсім інші емоції, ніж звичний. Вона зазначила, що кожен виступ перед публікою, як "відлуння болю" кожного українця.

Катерина Кухар. Фото: Instagram.
Катерина Кухар. Фото: Instagram.
Катерина Кухар. Фото: Instagram.

"Чим далі від дому, тим міцніше нитка надії, яка пов'язує нас з Україною і підсилює бажання швидше повернутися додому. Це зовсім інше відчуття від звичного туру. Кожне уявлення, як відлуння болю, який відчуває кожен українець...", - написала Кухар.

Кухар розповіла, що на даний момент проходить тур по Швеції. Вона прийняла рішення запросити на балет українців, які були змушені тікати від війни. Балерина зазначила, що її зворушили слова біженців, які мріють про одне - повернутися додому.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми запросили на балет переселенців та їхніх дітей, які втекли від війни з різних куточків країни. Розпитали у них про те, що вони пережили, як тут опинилися і як відбувається їхнє життя сьогодні. І знаєте... єдина їхня мрія-це світ і швидше повернутися в свій будинок, свої іграшки, свої друзі та рідні. Наші діти народжені жити у вільній державі під мирним небом, їхні очі не повинні бути наповнені сльозами через війну",- розповіла балерина.

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян: "Прогнилий мозок, пробухані цінності".

Також ми писали, Євген Клопотенко пішов на серйозний крок заради України: "Це розбурхує".

Нагадавши, Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець".