Українська співачка Наталія Могилевська з перших днів війни активно підтримує мирних жителів, бійців ЗСУ. Цього разу вона звернулася до миру з надією, що вирішиться проблема з евакуацією захисників Маріуполя. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Наталія Могилевська звернулася до миру із закликом допомогти пораненим і бійцям "Азова", які опинилися в оточенні окупантів у Маріуполі. Щодня їх атакують з усіх видів зброї, тому рахунок йде на хвилини і години.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

"Ми звертаємося до Міжнародного Червоного Хреста. Будь ласка, допоможіть врятувати поранених, які зараз перебувають у Маріуполі без ліків, медиків і бійців "Азова". Але кожна хвилина має значення, кожна година", - звернулася Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Незважаючи на те, що про Маріуполь вже чули в усьому світі українські зірки, матюки, дружини і навіть діти захисників міста продовжують молити про допомогу бійцям.

"Почуйте голоси дітей і жінок захисників Маріуполя! Врятуйте!",- додала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".