Відома українська виконавиця Ірина Федишин показала, як коротає час у перервах від волонтерства. Вона поділилася яскравою фотографією на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Федишин активно займається волонтерством і допомагає бійцям ЗСУ, які воюють на передовій. Зірка закуповує для захисників необхідну амуніцію, про що регулярно розповідає у соцмережі.

Ірина Федишин. Фото: скріншот youtube
Ірина Федишин. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу співачка вирішила показати, чим займається в перервах від волонтерства. Вона поділилася новим знімком, на якому позує на городі разом зі своєю мамою. Федишин розповіла, що крім добрих справ для країни ніхто не відміняв город. Вона розповіла, що разом з мамою посадили не тільки картоплю, а й інші овочі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Між волонтерськими справами городніх справ ніхто не відміняв. З мамою на грядках, в цьому році не тільки картоплю посадили, а й цибулю, моркву, буряк, огірки... , словом, як завжди. А як у вас там справи на городньому фронті? Що садите, що вже посадили?",- написала Ірина Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "кріпак" Наталія Денисенко показала, хто засинає її компліментами, поки Андрій Федінчик захищає Україну: "Подивіться на цю королеву".

Також наш портал інформував, зірка "кріпак" Тарас Цимбалюк розчулив українців довоєнними кадрами з конкуренткою Тіни Кароль, такі щасливі: "Ніби з попереднього життя".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян: "Прогнилий мозок, пробухані цінності".