Популярна українська акторка Тетяна Песик, яка відома завдяки своїй участі в гумористичному скетчкомі "Країна У" і шоу "Жіночий квартал", має чимало шанувальників. Артистка регулярно ділиться новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 осіб.

Тетяна Песик з початку повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала росія, всіляко підтримує рідну країну, її народ і військовослужбовців.

Тетяна Песик. Фото: YouTube
Тетяна Песик. Фото: YouTube

І ось, вона вирішила в черговий раз надати свою допомогу і анонсувала невеликий конкурс, який полягає у фінасовій підтримці ЗСУ. Артистка вибере з учасників 5 осіб і подарує їм патріотичні футболки з малюнком українського художника Бориса Гроха, який "Укрпошта" використовувала для створення марок. На них зображений затонулий російський корабель і український боєць, який показує відомий всім напрямок середнім пальцем.

Головна умова в тому, що бажаючі повинні скинутися від 200 гривень для участі, а всі зібрані гроші пожертвують на придбання дронів для військових.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Користувачі соцмережі з великим завзяттям заявили, що готові взяти участь у розіграші і допомогти українським військовим.

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" замовила слівце за Шарія замість його дружини: "Нах*р він мені такий здався"

Як повідомляв Знай.uа, "Наші ВСУ вдячні кожному": Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" поділилася виконаною роботою. Ми стали сильнішими

Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" показала "тест на москаля", працює безвідмовно: "Ноутбук чи плита?"