Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов показав, як світові зірки підтримують Україну. Він опублікував ролик на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

З початку російського вторгнення в Україну багато світових знаменитостей висловили підтримку українському народу. Серед них як легендарні музиканти, так і імениті актори. Деякі навіть відвідали Україну, незважаючи на бойові дії, прикладом тому Анджеліна Джолі.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Так, Юрій Горбунов показав відомих на весь світ зірок, які носять вишиванки, таким чином підтримуючи Україну. Серед тих, хто одягнув вишиванку Міла Куніс, Джекі Чан, Річард Бренсон, Демі Ловато, Лана Дель Рей, Сандра Баллок, Адель, Ніколь Кідман, Сильвестр Сталоне, Арнольд Шварценеггер, Кеті Холмс, Емма Стоун та інші. А тим часом у Росії кажуть, що про Україну та її культуру ніхто не чув.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Разом з Україною весь світ! У будь-якому куточку світу знають про Україну і підтримують нас!! і як усім підходять наші вишиванки!!!",- підписав публікацію Юрій Горбунов.

Раніше Знай писав, зірка "кріпак" Тарас Цимбалюк розчулив українців довоєнними кадрами з конкуренткою Тіни Кароль, такі щасливі: "Ніби з попереднього життя".

Також наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян: "Прогнилий мозок, пробухані цінності".

Крім того, ми повідомляли, дружина Григорія Решетника зізналася, що не дає їй впасти в депресію під час війни: "Надає сили і енергії".