Відомий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч весело потролив російського співака Філіпа Кіркорова, який пробрався на "Євробачення-2022". Посміявся з артиста ведучий в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на те, що Росія виключена з "Євробачення-2022" Філіп Кіркоров пробрався на музичний конкурс. Він опублікував звернення для шанувальників, в якому розповів, що нібито є незалежним гостем заходу і назвав себе "фрілендером".

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

"Незалежним гостем організаторів цього заходу, вільним фрілендером, не акредитовуюся ні від кого, а просто", - сказав Філіп Кіркоров, йдучи по території аеропорту.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що саме мав на увазі російський артист ніхто не зрозумів, але Анатолій Анатоліч показав своє бачення і оригінально висміяв російського виконавця, провівши паралелі між ним і знаменитим автомобілем Land Rover Freelander.

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Кпіпосна" Наталія Денисенко показала, хто засинає її компліментами, поки Андрій Федінчик захищає Україну:"Подивіться на цю королеву".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" і відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".