Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова показала чоловіка, який цілує її вранці і дарує любов, поки чоловіка немає поруч. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова разом з сином переїхали до Італії після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Війна розлучила їх з главою сімейства. Хореограф розповіла, що під час розлуки з батьком син залишився єдиним чоловіком у родині.

Ілона Гвоздьова с мужем. Фото: YouTube
Ілона Гвоздьова с мужем. Фото: YouTube

Вона зазначила, що саме маленький синок дарує їй любов, а також цілує і міцно обіймає вранці, поки тата немає поруч. Також Ілона Гвоздьова поділилася серією знімків сина, на яких він позує в різних локаціях. За словами танцівниці саме 11 травня хлопчикові виповнився 1 рік і 7 місяців.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сьогодні цьому хлопчикові 1 рік і 7 місяців, за час розлуки з татом, він єдиний чоловік в нашій родині, який весь час дарує мені безмежну любов щоранку, міцно тримає в своїх обіймах, цілує і дає сенс життя", - написала Ілона Гвоздьова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".