Популярний український виконавець Микита Алексєєв дав невелике інтерв'ю Славі Дьоміну, в ході якого поговорив на цікаві теми.

Зокрема, співак поділився інформацією, стосовно зміни громадянства дівчини, а також з приводу виступів у Білорусі і про мовчання Ані Лорак, що живе в Росії.

ALEKSEEV зі співачкою Уляною Сінецькою
ALEKSEEV зі співачкою Уляною Сінецькою

- Вони мислять... ментал інший. У них навіть ліберальні люди, які дуже розумні, на нашому боці, вони говорять наступним чином... ну, коли ти бачиш, що така ситуація, що ти ніяк не можеш нічого з нею зробити, у тебе немає способу опору. Так стоп, що означає немає шансу для опору? Коли нам щось не сподобалося в Україні, був тупий президент, якого ми не полюбили... і коли він пішов курсом, який нас не влаштовував, люди вийшли на вулиці і прогнали його геть. Там навіть люди, які нам співчувають, ліберальні, у них є велика аудиторія, вони кажуть: "Ну що ми можемо з цим вдіяти?" Як це ви не можете з цим нічого вдіяти. Вас мільйони, там сидить зграя людей, вас набагато більше. Ви можете, але не хочете. І артисти наші, які живуть вже довго там, вони перейняли їх ментал. У них вже менше українського-цієї боротьби за свою свободу і майбутнє.

- Ти думаєш, що Ані Лорак саме так і мислить?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

- Я не знаю, як вона мислить. Я намагаюся аналізувати, але те що людина, живучи там в якійсь атмосфері, починає черпати... ставати схожою на тих людей, де він знаходиться - це 100%.

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Горбунова після тривалого розставання: "Справжня сім'я"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Саліванчук вирушила в далеку дорогу, щоб возз'єднатися з дорогою людиною: "Сльози радості"

Знай.ua писав, Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "Робить вітер"