Відомий телеведучий Олександр Педан нагадав українцям, що не можна ніколи прощати. Він поділився віршем, який був написаний після повномасштабного вторгнення росії.

Ці віршовані рядки мають нагадати українцям, що ніколи не можна прощати російським окупантам смерті мирних жителів, дітей та зруйновані міста. Це назавжди має закарбуватися в нашій пам'яті та передатися нащадкам.

Олександр Педан, скріншот
Олександр Педан, скріншот

"Шановні, давайте уже починати, СЕБЕ любити і ПОВАЖАТИ! Давайте ЄДНАТИСЯ! І пам’ятати : Є РЕЧІ, ЯКИХ НЕ МОЖНА ПРОЩАТИ! І Ми вже не маємо права забути - як помирають ЩОДНЯ Мирні Люди! І Наші праправнуки, то МАЮТЬ знати! Є РЕЧІ, ЯКИХ НЕ МОЖНА ПРОЩАТИ!"

У вірші нагадали, що росія віками знищувала українську культуру, нав'язуючи свою мову та світогляд. А тепер російські окупанти прийшли знищувати український народ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"У Кремлі наші архіви ПАЛИЛИ Віками! Про все, що Я знаю - завдячую МАМІ! Бо в школі нам тих знаннів не давали! Та ми й Української в школах не знали! Давайте ЄДНАТИСЬ! ЛЮБИТИ! КРИЧАТИ! Про те, як вони прийшли нас ВБИВАТИ! Ми не забудемо! Світ має знати! - Є РЕЧІ, ЯКИХ НЕ МОЖНА ПРОЩАТИ!", - зазначено у вірші.

У опублікованому Педаном вірші додали, що росія ніколи не зможе відмитися від того, що зараз робить на території України. Це віками пам'ятатимуть наші нащадки.

"Із їхніх долонь кров не зійде - віками! Про ЦЕ своїм дітям - розказуйте, МАМИ! МИ НЕ ЗБИРАЄМОСЯ ЗАБУВАТИ! Є РЕЧІ, ЯКИХ НЕ МОЖНА ПРОЩАТИ!", - сказано у вірші.

Нагадаємо, Сергій Жадан показав, як наближає день перемоги України: "Будуть паради, салюти"

Раніше Знай писав, король волонтерства: Сергій Притула показав, як безустанно працює заради наближення миру в країні

Також Знай повідомляв, Катя Осадча згадала про безтурботне життя до війни: "Сукні, посмішки, багато зйомок"