Відома українська співачка Джамала закликала всіх робити все можливе для швидшої евакуації жителів Маріуполя, які постійно живуть під обстрілами.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Джамала зазначила, що зараз важливо не дати світу забувати про Маріуполь. Саме перебування цієї проблеми в інфопросторі може швидше допомогти людям, які залишилися там.

Джамала, фото з instagram
Джамала, фото з instagram

"Сьогодні мер міста заявив, що до кінця року там може померти ще 10000 людей. Бо росія перетворює Маріуполь на гетто. Немає ліків, медичної допомоги, і навіть водопостачання. Коли більша частина тих, хто залишається в місті — хворі та люди похилого віку. Єдиний шанс врятувати понад 150 тисяч маріупольців — провести повну евакуацію міста", - зазначила Джамала.

У підвалах заводу "Азовсталь" зараз перебуває багато поранених військовослужбовців, яким не можуть допомогти через відсутність медикаментів. Там же залишаються й медики. Всі ці люди змушені жити під щоденними бомбардуваннями російських окупантів.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джамала, фото з instagram
Джамала, фото з instagram

"Це справжнє пекло, за яким спостерігає весь світ. І єдиний спосіб прискорити евакуацію — постійно про це говорити. Не дозволити Маріуполю зникнути з інфопростору. Попереду низка зустрічей з американськими ЗМІ. Маю надію, що буду почутою", - підсумувала артистка.

Нагадаємо, Джамала зворушливо згадала про річницю з дня весілля з коханим, з яким її розлучила війна: "Скоро відсвяткуємо"

Раніше Знай писав, Джамала вирішила пожертвувати найдорожчим заради допомоги Україні: "Для мене це не просто річ"

Також Знай повідомляв, Джамала розповіла про трагедію, яка спіткала близьку їй людину: "Війна несе руйнування"