Відома українська співачка та головна героїня романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч показала справжню ситуацію у Маріуполі на заводі "Азовсталь".

На своїй сторінці у соцмережі Instagram знаменитість поділилася інтерв'ю заступника командира полку "Азов" капітана Святослава Паламара. Відважний український захисник розповів, що ситуація на "Азовсталі" вкрай важка, адже ворог продовжує намагатися прорватися туди, використовуючи при цьому артилерію, авіацію, ракети та бомби різної потужності.

Скріншот допису Злати Огнєвіч
Скріншот допису Злати Огнєвіч

До того ж на території заводу тривають локальні бої з російськими окупантами, аби не дати їм прорватися далі.

"Ми всі, українці, маємо битися за наших Героїв так само як і вони за нас. Я розумію, що народ не треба вганяти в паніку під час війни, але хочеться з екранів чути менше "заспокійливих" осіб, а більше фактів. Правда болюча і жорстка, та мусимо її знати", - зазначила Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До того ж Злата Огнєвіч попросила всіх підписати петицію. щодо екстракції військового гарнізону з заводу "Азовсталь" на територію третьої країни. Також вона попросила всіх юридичних осіб колективно звернутися до ООН, аби врятувати відважних захисників.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч і Оля Полякова зажадали термінової евакуації українців з "Азовсталі": "ситуація в Маріуполі вкрай критична"

Раніше Знай писав, Злата Огнєвіч показала поранених бійців з "Азовсталі", в очах яких неймовірний біль, але ні краплі страху: "Заслуговують порятунку"

Також Знай повідомляв, Злата Огнєвіч зізналася, що в Україні до неї ставляться краще, ніж в Америці: "Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс..."