Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч розмістила кілька моторошних фотографій українських військових, які знаходяться на території "Азовсталю" в Маріуполі і потребують термінової евакуації. Багато з бійців важко поранені, деякі і зовсім позбавлені кінцівок. Артистка підкреслила, що ситуація критична, адже в підвалі заводу немає належних умов і необхідних ліків для поранених.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

"І коли Ви кажете, що стомилися від поганих новин, війни, п’ючи каву десь в глибокому тилу— згадайте ось цих самих хлопців, що гниють зараз від ран, без ліків і належних умов в підземеллі Азовсталь", - написала Огнєвіч.

Вона зазначила, як багато ці солдати зробили для України, як взяли на себе удар окупанта, щоб дати трохи часу країні в цій війні. Артистка заявила, що бійці заслуговують не тільки на евакуацію, а й на довічну повагу з боку майбутніх поколінь. Злата в черговий раз закликала всіх підписати петицію, яка дозволить розглянути звільнення цих воїнів на вищому рівні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Герої, які зробили неможливе, щоб відтягти на себе переважаючі сили противника, давши змогу Україні виграти такий дорогоцінний час на війні! Вони мінімум заслуговують на порятунок від цієї самої країни, а максимум — на довічну шану серед майбутніх поколінь", - заявила співачка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала маленького шанувальника з Індонезії, який прийшов на її концерт з жовто-синім прапором на підтримку України

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч зізналася, що в Україні до неї ставляться краще, ніж в Америці: "Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс..."

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч і Оля Полякова зажадали термінової евакуації українців з "Азовсталі": "Ситуація в Маріуполі вкрай критична"