Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч нагадала про жахи в захопленому Маріуполі і сотні поранених цивільних людей, які вже довгий час ховаються від російських окупантів у підвалі заводу "Азовсталь", деякі дуже потребують ліків і елементарної медичної допомоги.

"Ситуація в Маріуполі вкрай критична‼️ Зокрема на Азовсталь. Вже 74-й день йде запекла боротьба і оборона ціною життя українських Героїв. В підземеллі "АЗОВСТАЛЬ" ховаються сотні цивільних, а також поранені, які потребують термінової допомоги!" - написала співачка.

Азовсталь. Фото: Youtube
Азовсталь. Фото: Youtube

Як відомо, з початку повномасштабної війни в цьому місті йшли найжорстокіші бої українських захисників з армією рф. Організувати зелені коридори для безпечної евакуації людей довго не виходило через постійні зриви з боку російських військ, деяким все ж вдалося вибратися, але велика кількість людей все ще знаходиться в тих страшних умовах, під обстоянными обстрілами, без засобів комунікації і продовольства.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Артистка закликала українців підписати петицію про оновлення сесії ООН щодо питання евакуації всіх людей, що там знаходяться, без винятку. Всього для розгляду петиції потрібно зібрати один мільйонів голосів.

Публікацію Злати Огнєвіч продублювала в своїх Insta Stories співачка Оля Полякова, тим самим підтримавши колегу в питанні якнайшвидшої евакуації українців з Маруіполя.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, що у неї почалися психологічні проблеми через війну, Задворний ні при чому: "Це в крові"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч на шляху в США опинилася одна на залізниці з великою валізою: "Це просто пекельний Піп * ц"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова знайшла свою "любов" в Європі, красуючись з Машею Єфросиніною перед камерою: "Так сумую"