Відома співачка та справжня українська поп-діва Тіна Кароль різко висловилася на адресу російського виконавця Григорія Лепса, який виступав для російських окупантів.

Кадрами з Григорієм Лепсом Тіна Кароль поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Нещодавно російський виконавець записав відео з автівки по дорозі до військових частин російських солдатів, які воюють в Україні. Він заявив, що приїхав підтримати військових та виступити для них.

Скріншот stories Тіни Кароль
Скріншот stories Тіни Кароль

"Пацани. Ми приїхали підтримати хлопців, поспівати. Сподіваюся ми трішки їх відволічемо від цих тяжких буднів", - заявив Лепс.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тіна Кароль не могла пройти осторонь того, що Григорій Лепс відкрито підтримує війну, яку росія розв'язала на території України, тому висловилася на рахунок артиста:

Скріншот stories Тіни Кароль
Скріншот stories Тіни Кароль

"Нутро тварини, все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі Ні. Заїжджай ближче, не тікай так швидко, ми зустрінемо, як слід!", - зазначила Тіна Кароль.

Українська співачка також особливу увагу звернула і на пісню, яка грала на фоні у Григорія Лепса, додавши: "ты будешь пищей для червей, мы призераем короля". Трек обрав клас. Молодчага".

Нагадаємо, Тіна Кароль знайшла свою найкращу "нагороду" після покійного чоловіка Євгена Огіра: "Одкровення"

Раніше Знай писав, Тіна Кароль перетворилася на "українську Брітні Спірс" перед концертом в Японії: "вперше..."

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів"