Відома українська співачка Олександра Заріцька з гурту "KAZKA" зізналася, що вперше з початку повномасштабного воєнного вторгнення росії повернулася додому. Саме тут знаменитість почувається спокійно.

Про це Олександра Заріцька розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Після того, як росія 24 лютого вторглася в Україну співачка вирішила на певний час виїхати з Київської області до більш безпечних регіонів. Заріцька дуже засумувала за домом, і тому вирішила повернутися до столиці.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

Знаменитість зізналася, що саме вдома нарешті з початку війни змогла відчути спокій. Тут вона почувається, як ніде більше добре.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Олександра Заріцька, фото з instagram
Олександра Заріцька, фото з instagram

"Я вдома. Не знаю, як пояснити, але я перший раз з початку війни відчуваю душевний спокій", - зазначила Олександра Заріцька.

Раніше Заріцька розповіла про пограбований російськими окупантами будинок, який розташований неподалік Гостомелю. Співачка зізналася, що з будинку винесли практично все. Навіть намагалися вкрасти мікрофон, але він загубився дорогою і його вдалося врятувати.

Олександра Заріцька, фото з instagram
Олександра Заріцька, фото з instagram

Нагадаємо, Олександра Заріцька з Kazka покинула Україну і виїхала до США: "Для мене це можливість…"

Раніше портал Знай писав, KAZKA пригадала дитинство в Харкові і показала, що зробили окупанти з рідними місцями: "Туди влучив снаряд"

Також портал Знай повідомляв, Олександра Заріцька з Kazka вказала на те, що стало добрим знаком для України: "Ми - є, і правда на нашому боці"