Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Цього разу Христина Горняк в Insta Stories похвалилася шанувальникам своєю новою покупкою. Дівчина замовила патріотичну футболку в жовто-синіх кольорах, але річ виявилася настільки великого розміру, що вона вирішила носити її як сукню, і ні краплі не засмутилася.

"Друзі, всім привіт. Сьогодні не виходила ще в Stories, але повинна це показати. Замовила собі футболку, а вона виявилася майже як сукня на мені. Ну нічого, буду мати красиву патріотичну сукню", - сказала Христина.

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк
Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Крім того, дружина Остапчука зізналася, що відправить посилки з гуманітарною допомогою для українців трохи пізніше через те, що вона збирає велику відправку до Харкова, де люди дуже потребують памперсів і дитячого харчування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Христина заявила, що зараз намагається проводити з чоловіком якомога більше часу, так як скоро він поїде до Києва. Сама дівчина теж роздумує над тим, щоб повернутися додому, але її турбує загроза ракетних ударів. Плани по приїзду вона вже склала, без діла сидіти не збирається і буде продовжувати виконувати свою гуманітарну місію.

Нагадаємо, Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе"

Як повідомляв Знай.uа, українці знайшли схожість між Христиною Горняк і Анджеліною Джолі - Вова Остапчук щасливчик: "Була б не проти..."

Також портал Знай.uа писав, що дружина Остапчука Христина Горняк показала, як виглядає велике щастя: "Плани на життя після нашої перемоги"