Український виконавець Alekseev нещодавно дав інтерв'ю Славі Дьоміну - він розповідав про ставлення до Ані Лорак і Таїсії Повалій, але і зазначив дуже важливе - його кохана Уляна Синецька, солістка "ВІА-Гри" планує поміняти громадянство.

Вона росіянка, але кілька років вже живе в Україні, тому хоче отримати наше громадянство - з цим йдуть справи не дуже через війну.

Alekseev, фото: Instagram
Alekseev, фото: Instagram

"Зрозуміло, що якщо вона повернулася сюди, то вона абсолютно на нашому боці. Вона абсолютно сильно вірить в те, що добро на нашому боці. Я, як чоловік, який її дуже любить, хочу для неї тільки кращого в майбутньому. Тому я дуже хочу змінити її громадянство", - заявив Alekseev.

24 лютого 2022 року, до і після - Уляна Синецька перебувала в Європі і повернутися в Україну вийшло тільки недавно. Виконавець дуже не хотів, щоб вона як-небудь постраждала. Але повернення до Києва проходило зі складнощами на кордоні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ALEKSEEV зі співачкою Уляною Сінецькою
ALEKSEEV зі співачкою Уляною Сінецькою

Тому йому довелося поставити дівчину на облік в СБУ. Потім отримати відповідь і лише після цього Уляні вдалося з ним зустрітися.

"Наступне, чим я буду займатися, я буду намагатися змінити її громадянство, як це вийде. Я розумію, що це буде дуже важко, але я вірю, що в нашій країні нормальні люди, які розуміють ситуацію", - додав артист.

Нагадаємо, Alekseev підказав, чому Ані Лорак мовчить про війну, сидячи в Росії: "Ми не полюбили"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "Робить вітер"

Знай.ua писав, Ольга Фреймут показала бездонні очі загиблого воїна ЗСУ з рідного міста: "Вдивіться в погляд"