Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова), яка зовсім недавно вперше стала мамою, не забуває про свою творчу кар'єру і численних шанувальників в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 450 тисяч осіб.

MamaRika дала інтерв'ю відомому радіоведучому Славі Дьоміну і відповіла на безліч цікавих питання про усиновлення дитини, життя в Польщі і сімейні драми з чоловіком Сергієм Середою. Важливою темою також було те, що співачка переживала під час обстрілів окупантів, коли перебувала ще в Україні.

Кочеткова і Дьомін, скріншот з відео
Кочеткова і Дьомін, скріншот з відео

Анастасія Кочеткова розповіла, що з будинок знаходиться недалеко від Гостомеля, який сильно постраждав через обстріли російської армії. Тому вони досить чітко чули вибухи, іноді настільки сильні, що їх житло стрясалося від ударної хвилі. В таких умовах вони прожили три дні.

Також артистка повідомила, що в їхньому будинку не було підвальних приміщень, де вони могли б сховатися, тому вона прикривала свою дитину власними грудьми, щоб хоч якось її вберегти в разі попадання снаряда.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я бачила страх в його очах. Я постійно плачу, коли про це згадую. Цей момент, коли ти собою прикриваєш дитину, щоб не дай бог що. Я просто буквально грудьми прикривала", - зі сльозами на очах сказала артистка.

Нагадаємо, MamaRika і Alyona Alyona захопилися успіхом Kalush Orchestra на Євробачення-2022": "Розриваєте"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika захотіла усиновити дитину після пологів з Сергієм Середою, але не може: "Дати майбутнє"

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika з маленьким сином на руках показала біль українських матерів: "Ніколи не забуду..."