Ірина Білик - відома українська виконавиця, яка теж була змушена тікати від війни через те, що її будинок був окупований рашистськими військами, коли вони перебували під Києвом.

Вона колишня дружина хореографа і телеведучого Дмитра Коляденка, а також Дмитра Дікусара. Рік тому вона була змушена повідомити дуже неприємну новину, стосовно офіційного шлюбу з Асланом Ахмадовим - вони розлучилися, а зараз Ірина Білик дала невелике інтерв'ю, в ході якого розповіла багато цікавого.

Ірина Білик, фото: Знай.uа
Ірина Білик, фото: Знай.uа

- Ірочка, скажіть, є така приказка, що коли працюють гармати, музи сплять. Пишеться вам зараз і якою мовою?

- Перші дні війни я не могла взагалі ні про що думати. Може я себе за це лаяла, але я відразу захворіла і майже місяць у мене не було голосу. Я не знаю, що це було, тому що я була в дорозі. Може "корона", щось таке - дуже важке для мене. Потім, коли я вже одужала, я подумала... Ось Я буду виступати, сяду, включу Інтернет і буду віщати-віщати-віщати... але це у мене не так добре виходить, як я пишу вірші. Я вирішила тоді, що все що я думаю, я об'єднаю в одному стовпчику. Я про це написала, думаю ви бачили. Мій вірш - якось він так вийшов за 5 хвилин. Я сіла і відразу він вийшов у мене.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик у сльозах написала Філіпу Кіркорову, що у неї більше немає вдома, відповідь колишнього Пугачової вражає

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти рф відібрали будинок у Ірини Білик: "Майже місяць, мені нікуди повернутися"

Знай.ua писав, Ірина Білик, Катерина Кухар та Наталія Могилевська віддали шану тим, хто щодня допомагає людям