Зірка серіалів "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк пояснив, чому українські актори знімалися у російських серіалах.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Тарас Цимбалюк зазначив, що серіали, які навіть ідуть на російських ринок та ринок інших країн знімалися у Києві. Та попри це керівництво все ж перевагу надавало російським акторам, а українці грали епізодичні ролі.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

"Там, як правило, головні герої - росіяни, досвідчені українські актори, а наші студенти і молоді актори - масовка/епізод, якщо взагалі помітять. Ще, мене тоді/завжди дуже дивувало, чого сюди, як правило, завозять дуже "середніх" рос.акторів, котрі нікому не потрібні там ? Вони ж реально здатні тільки на "он любит тебя", "она беременна" и тд. - на шлак. Жодного разу не викликали мене в "мило", де в гримерці мене чекав, наприклад, Домогаров… тільки всякі "толі руденки" і тд. От приблизно така ситуація у столиці", - зазначив Тарас Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк зазначив, що український продакшн свідомо обирав російських акторів, адже вони були залежні від телеканалів рф. Саме тому у переважній більшості серіалітв та фільмів, що знімалися в Києві використовували російську мову.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Звісно, у держкіно знімалась мінімальна кількість українських повних метрів, але туди попадав 1% акторів. Саме тому такі проекти як "Кава", "Кайдаші" чи "Ворон" і т.д. ставали для мене ковтком свіжого повітря, котре хочеться відчути нормою. Але вже усі відчувають тотальне перезавантаження. Сподіваюсь, кожен зробив максимум висновків!", - підсумував він.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пояснив, чому важливо не залишати чотирилапих друзів під час війни: "Без нашої підтримки не виживуть"

Раніше Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розчулив українців довоєнними кадрами з конкуренткою Тіни Кароль, такі щасливі: "Ніби з попереднього життя"

Також Знай писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк назвав книгу, яку повинен прочитати кожен українець: "Актуально, як ніколи"