Український Херсон вже який тиждень перебуває в російській окупації. Люди намагаються протистояти, так як хочуть бути частиною тільки України.

Спочатку херсонці виходили на проукраїнські мітинги, Зараз на території міста діють партизанські загони, які дають військовим рф чітке розуміння того, що на них чекає тільки смерть.

Мітинг у Херсоні, фото: скріншот з відео
Мітинг у Херсоні, фото: скріншот з відео

Українська співачка Світлана Тарабарова родом з Херсона і її найближчі родичі залишилися там. В інтерв'ю проєкту "Розмова" співачка розповіла, як живеться херсонцям у цей нелегкий час.

"Зв'язок з ними є, українського телебачення немає близько місяця. Роздають гуманітарку і спочатку люди її не брали, протестували. Але зараз місто заблоковане і туди не надходять навіть ліки, аптеки майже не працюють..."

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Не дивлячись на це, люди знаходять способи, як виживати - вони продають свої ліки. котрі вже не потрібні в чатах. Сестра Тарабарової так знайшла необхідні медикаменти для їхнього батька, який хворіє. Саме через це її сім'я не змогла виїхати з Херсона.

Світлана Тарабарова, фото Знай.uа
Світлана Тарабарова, фото Знай.uа

"Там вже таке ком'юніті... Їх вже не зламаєш. Насправді це горе, окупація... Вони думали, що це налякає їх, але воно їх об'єднало. Вони з-під землі все дістають... Я захоплююся і надихаюся ними",- зізнається артистка.

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова зреклася від рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко.

Раніше ми повідомляли, що Жан Беленюк зі "Слуги народу" опустив усіх окупантів рф з небес: "Мій Херсон вам в рот не влізе".

Також стало відомо, що Світлана Тараборова втрутилася у щасті Даші Квіткової і Микити Добриніна через місяць.