Відомий український письменник і лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан отримав звання Людини року. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан отримав звання Людини року і досить скромно розповів про це на своїй сторінці. Він зазначив, що це звання умовність, адже кожен українець, який бореться за свою країну зараз заслуговує на це звання.

Сергій Жадан, скріншот з відео
Сергій Жадан, скріншот з відео

Музикант подякував польському народу, який зараз надає неймовірну підтримку українцям і зазначив, що крах "імперії зла" не за горами.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Спасибі Газеті Виборчій за звання людини року. Хоча прекрасно розумію всю умовність цього визначення - зараз всі українці, які б'ються за свою країну, працюють на неї, є людьми року, людьми з великої літери. Честь і щастя жити поруч з ними в один час і в одній країні. І величезне спасибі польському народу за підтримку і допомогу. Разом переможемо імперію зла. Всім спасибі, всіх люблю. Слава Україні!",- написав музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що зірка "кріпак" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Здатні тільки на шлак".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" показала чоловіка, який цілує і дарує їй любов, поки поруч немає чоловіка: "Міцно тримає в обіймах".

Крім того, ми писали, Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "робить вітер".