Українська співачка Анастасія Кочетова, яка більше відома як MamaRika розповіла, як кожен українець може наблизити перемогу. Відповідний ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika, як і багато зірок докладають всіх зусиль, щоб допомогти українцям в цей складний період поки в країні йде війна. Так, співачка оголосила благодійний концерт для збору коштів на допомогу українським захисникам.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Зірка зазначила, що кожному українцю під силу наблизити перемогу України, наприклад, просто відвідавши такий благодійний концерт і передавши кошти на підтримку бійців ЗСУ, які цілодобово працюють над тим, щоб вигнати окупантів з української землі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Всім привіт. Я запрошую вас на благодійний концерт, який відбудеться 15 травня в місті Почаїв. Всі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ. Я щиро вірю, що кожна наша зустріч наближає нас до перемоги. Бережіть себе, Слава Україні!",- звернулася співачка до українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що зірка "кріпак" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Здатні тільки на шлак".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" показала чоловіка, який цілує і дарує їй любов, поки поруч немає чоловіка: "Міцно тримає в обіймах".

Крім того, ми писали, Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "Робить вітер".