Зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, в чому полягає головна проблема росіян, які підтримують війну в Україні. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тарас Цимбалюк зазначив, що під впливом пропаганди в Росії опинилося і молоде покоління. Вони вже звикли до того, що їх армія постійно несе кудись "почесний прапор" насправді руйнуючи інші країни.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

При цьому, як підкреслив актор, самі росіяни не вважають, що знаходяться під дією пропаганди. Хоча все і так очевидно. Він додав, що вся причина в тому, що кілька поколінь росіян "пропустили етап прозріння".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Росіяни також не визнають себе жертвами пропаганди. Хоча давно всі бар'єри сприйняття тоталітарного режиму змиті повністю: дорослі своїх дітей будують в букви зет, пісні про вождя, звички до регулярного перепису історії і т.д. примус вже у своїх головах малюють власними імпульсами. Чого ж воно так? Кілька поколінь пропустили етап прозріння: яке зло – Радянський союз. Це величезний, запущений обсяг", - зазначив Цимбалюк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник залишився без грошей і розповів, як стане водієм або сторожем:"Я роботи не боюся, заради своїх дітей".

Також наш портал інформував, Молода дружина Віктора Павлика Катя Репяхова в Ізраїлі засумувала за довоєнними часами: "Я шалено...".

Крім того, ми повідомляли, Євген Клопотенко з "МастерШеф" впевнений, що перемоги не буде: "ми заберемо Білгород, а через 20 років вони стануть сильнішими".