Український гурт Kalush Orchestra, який пройшов у фінал музичного конкурсу "Євробачення" об'єднує весь світ. Так, учасники конкурсу переспівали їх хіт Stefania. Відповідний ролик опублікували на сторінці "Зірковий шлях" в соціальній мережі instagram.

Kalush Orchestra і їх пісня, з якою вони представляють Україну на "Євробачення-2022", стають впізнаваними у всьому світі. Так, учасники пісенного конкурсу заспівали Stefania. Знайома кожному українцю пісня зазвучала по-новому у виконанні зарубіжних музикантів.

Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube
Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube

Легендарні фінські рокери The Rasmus також оцінили пісню українського гурту і навіть заміксували цей самий трек зі своїми хітами Jezebel І In the Shadows!

Kalush Orchestra, скріншот: Youtube
Kalush Orchestra, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що 14 травня Kalush Orchestra знову вийдуть на сцену "Євроведення-2022", щоб виступити у фіналі. Група виступатиме під номером 12. За прогнозами букмекерів перемогу на пісенному конкурсі здобуде саме Україна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, зірка популярного серіалу "кріпак" Наталія Денисенко показала, хто засинає її компліментами, поки Андрій Федінчик захищає Україну: "Подивіться на цю королеву".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".