Відомий український співак Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо зізнався, що у день коли розпочалася війна був дуже втомлений після насиченої роботи. Саме 24 лютого він планував зробити собі відпочинок, а на наступний день полетіти до Португалії, аби привітати маму з 60-річчям.

У інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" Дзідзьо розповів, що ранок 24 лютого почався з того, що він проснувся від сильного вибуху. Після чого одразу ж зателефонував телеведучому Юрі Горбунову.

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram

"Перше, що я зробив, я подзвонив Юрі Горбунову. Він недалеко там живе, і кажу: "Ти так само?". Він сказав: "Так, розпочалася війна". Паніка, як у кожного, в кожного відбулася паніка. Потім якийсь страх, потім якесь піднесення", - зізнався Дзідзьо.

Нещодавно колишня дружина Дзідзьо Slavia, як і багато інших знаменитостей випустила проникливу патріотичну пісню. Артист не зізнався, чи сподобалася йому робота екскоханої, однак додав: "Кожен молодець, хто щось робить".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А на питання, що Дзідзьо зробить першим після перемоги України, артист відповів так:

"Видихну, і скажу: "Небо, дякую". Потім відсвяткую, як слід, заспіваю Гімн у центрі Києва, на всі груди. Десь піду в кутик заплачу, як мала дитина. А потім поїду до мами, і подарую їй той подарунок, що мав подарувати", підсумував він.

Нагадаємо, Олександру Пономарьову "постукали" з минулого з його ж піснею: "Типовий вечір в українському домі"

Раніше Знай писав, "втратила дві ноги через міну": DZIDZIO показав зворушливе весілля прямо в лікарняній палаті

Також Знай повідомляв, Дзідзьо та Олександр Пономарьов дали жару перед концертом, усамітнившись у підсобці: "Золоті голоси незалежної України"