Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти зі своєї особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Як відомо, з початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія, Дзідзьо і його колеги пішли на власний "фронт", записуючи патріотичні пісні на підтримку рідної країни і бойового духу українських захисників, які борються з окупантами віч-на-віч. І ось, артист розмістив в Instagram короткий відеоролик, знятий під час їх з Олександром Пономарьовим розспівування перед концертним виступом.

Дзідзьо і Пономарьов, скріншот з відео
Дзідзьо і Пономарьов, скріншот з відео

Зірки виконали приспів пісні "Україна переможе", в записі якої, крім Дзідзьо і Пономарьова, також брав участь Тарас Тополя, Євген Кошовий, Петро Чорний і Юрій Ткач. Рядки хіта, представленого 18 квітня, встигли полюбитися багатьом українським та іноземним слухачам. А знаменитості з цією патріотичною піснею їздять по містах і по військових частинах.

Користувачі соцмережі заявили, що пісня вже давно займає особливе місце в їх плейлистах і оцінили талант артистів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" знайшов у Харкові зрадників, але відразу ж "видалився": "Чекає русского мира"

Як повідомляв Знай.uа, Олександру Пономарьову "постукали" з минулого з його ж піснею: "Типовий вечір в українському домі"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов захопився безстрашними херсонцями, які не віддають місто окупантам: "Звільнитися від орди"