Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон людей.

Цього разу Джамала розповіла про те, як у Вашингтоні їй урочисто вручили "Нагороду за видатне лідерство артиста" від Атлантичної ради США. Артистку виділили за те, що вона активно бореться і захищає українську культуру під час російського вторгнення. Відео з заходу співачка розмістила в Instagram.

Скріншот з Instagram, Джамала
Скріншот з Instagram, Джамала

Джамала також згадала й інших українських зірок, які висвітлюють трагічні події в Україні завдяки своєму голосу, і заявила, що отримала нагороду від їх імені теж.

"Я прийняла нагороду від імені всіх українських артистів, що використовують cвій голос, аби розказати про злочини, що вчиняються росією в Україні. Щодня доносять правду і підсилюють підтримку нашої країни, оберігають нашу культуру та демонструють її унікальність. Це наша спільна боротьба й наші спільні маленькі перемоги", - додала Джамала.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співачка зазначила, наскільки важливим був цей захід, адже в ньому брали участь впливові люди, бізнесмени, відомі артисти і багато інших. Джамала також не могла не скористатися можливістю особисто розповісти про війну і жахи, що творяться в Маріуполі.

Нагадаємо, Джамала пояснила, як допомогти врятувати українців у Маріуполі: "Це справжнє пекло"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала вирішила пожертвувати найдорожчим заради допомоги Україні: "Для мене це не просто річ"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала вдихнула нове життя в пісню "1944" за допомогою дівчини з Грузії, яка двічі відчула на собі вторгнення армії рф