Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих і свіжих публікацій.

Цього разу Яна Шамаєва в Insta Stories поділилася сумною новиною - їй довелося забрати речі зі знімного заміського будинку в Києві, в якому вона жила до війни протягом шести місяців. На короткому відеоролику дівчина виглядає дуже засмученою і повідомляє, що в цьому житлі відчувала себе щасливою, як ніде більше.

Як відомо, зараз співачка перебуває в Європі через військові дії в Україні, тому платити за оренду будинку недоцільно.

Дівчина також показала кадри, зроблені перевізниками, яких вона найняла. На знімках її симпатичний білий будиночок і вантажна машина. Співачка навіть показала, як виглядав весь процес збору її речей. Крім того, артистка зізналася, що побачене розбиває їй серце, і заявила, що дуже вдячна цьому будинку за спогади.

Популярні новини зараз
Звична їжа вдарить по гаманцю: як змінилися ціни на олію, вермішель та сосиски В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети Процедура буде обов'язковою: кому готувати гаманці після опалювального сезону Вистачить на газ, світло та воду: українцям дадуть грошей на оплату комуналки
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва
Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва

"Там вже так зелено за вікном. Я дуже вдячна містам за можливості, але як же я люблю село", - додала Шамаєва.

Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва
Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва

Після вона розмістила кумедний скріншот з листування з перевізником, який знайшов її заначку і жартівливо запитав, чи його це премія за роботу.

Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва
Скріншот з Insta Stories, Яна Шамаєва

Нагадаємо, Jerry Heil показала "секретні" кадри підготовки Kalush Orchestra до виступу на Євробачення-2022: "Скоро півфінал"

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil і Kalush Orchestra записали пісню для Анджеліни Джолі: хочуть, щоб вона стала ангелом миру в Україні

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil згадала український хіт "Черемшина", як Хливнюк "Червону калину": "Співали бабуся, тітка й мама"