Відомий український співак Олександр Пономарьов показав російську вівчарку, яка перейшла на бік України та вступила до лав Нацгвардії.

Кадрами чотирилапої Олександр Пономарьов поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно українські військові отримати трофейну вівчарку, яка раніше служила в росгвардії. Однак, вона вже перейшла на бік України та навіть вивчила команди українською мовою, і тепер разом з українськими захисниками боронитиме країну від російських окупантів.

Скріншот допису Олександра Пономарьова
Скріншот допису Олександра Пономарьова

"Пес все зрозумів ! Трофейна вівчарка, яка служила в росгвардії, перейшла на наш бік, вивчила українську і відтепер служитиме в Національній Гвардії України ! Гарна ранкова новина під каву!", - зазначив Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Українці радо сприйняли цю новину та почали залишати свої думки у коментарях.

"Дякую! ❤️😍 🙌", "Собака розумніша за тих недолюдей🙌", "Собаки більше розуміють чим люди(якщо їх можна назвати)", "Суперово👏 виглядає вівчарка!!!!!❤️❤️❤️", "Навіть пес зрозумів... Тварини реагують на увагу, доброту, от люди так не вміють", - зазначили користувачі мережі у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розповів, як створювалася переможна пісня про ЗСУ: "Прийшло уві сні"

Раніше Знай писав, Олександру Пономарьову "постукали" з минулого з його ж піснею: "Типовий вечір в українському домі"

Також Знай повідомляв, Олександр Пономарьов захопився безстрашними херсонцями, які не віддають місто окупантам: "Звільнитися від орди"