Ще зовсім невавно поп-принцеса Брітні Спірс порадувала шанувальників тим, що скоро стане мамою вдруге.

Після цього співачка викладала досить відверті фото у своєму блозі.

Поки шанувальники раділи чудесному становищу Брітні, а сама міс Спірс зі своїм нареченим готувалися до пологів сталося те, чого бояться всі майбутні матусі. Брітні Спірс втратила дитину, у неї стався викидень.

Про це вона повідомила в Instagram 14 травня. Дівчина звернулася до публіки з проханням, щоб їх з нареченим не турбували.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З глибоким сумом ми повинні оголосити, що втратили нашу дитину на ранніх термінах. Це руйнівний час для будь-яких батьків. Наша любов один до одного - це наша сила. Ми будемо продовжувати намагатися зробити нашу прекрасну сім'ю більше. Вдячні вам за всю вашу підтримку. Ми переконливо просимо про конфіденційність в цей важкий момент", - написала Спірс.

Пост Брітні Спірс
Пост Брітні Спірс

У коментарях шанувальники намагаються щосили підтримати свою 40-річну улюбленицю.

Для пари це була б перша спільна дитина. Зірка не раз зізнавалася, що мріє народити від свого нинішнього коханого Сема Асгарі , але опікуни їй цього не дозволяли. Більш того - навіть встановили спеціальний контрацептив. Спірс також має двох дорослих синів від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна. 16-річний Шон Престон і 15-річний Джейден Джеймс живуть з батьком.

Нагадаємо, що повністю гола і вагітна Брітні Спірс переплюнула саму Мадонну: викотила коричневі соски.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс викрила колишнього Джастіна Тімберлейка і дала йому "ляпас": "Слава і увага!".

Також стало відомо, що Регіна Тодоренко з "Орел і Решка" втратила дитину від Влада Топалова: "Боялася зізнатися... Не хотіла".