Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Після гучної перемоги українського гурту Kalush Orchestra на конкурсі "Євробачення-2022" Оля Цибульська розмістила унікальне фото президента Володимира Зеленського, на якому він позує в рожевій панамі, схожій як у лідера гурту Олега Псюка. Знімок архівний, був зроблений під час роботи глави держави в "Студії Квартал 95", коли ще всі знали його як талановитого коміка.

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

У підписі Цибульська заявила, що Зеленський був "пророком" і все знав про перемогу України в "Євробаченні", і нагадала про ще одну, більш важливу битву з росією. Також вона подякувала музичному гурту і зізналася, як сильно пишається своїми колегами.

"Він знав ❤️ і знає, що наступна перемога теж за нами @zelenskiy_official. @kalush.official дякуємо!! Пишаюся до неба. До великого, мирного українського неба ❤️" - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Користувачі соцмережі приємно здивувалися, побачивши фото Зеленського в рожевій панамі. Акторка Ольга Сумська запитала у Цибульської, чи справжнє воно. Шанувальники люб'язно нагадали, що це кадр з пародії на Гриби "Тане лід". Під публікацією також можна зустріти безліч коментарів про вдячність і гордість, адресованих музикантам.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце

Як повідомляв Знай.uа, діти Анатолія Анатоліча мило підтримали Kalush Orchestra перед фіналом "Євробачення-2022": "Вся Україна молиться про перемогу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська готується до грандіозного зміну іміджу після схуднення: "Хочеться стрижку знову..."