Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук став свідком жахливих злочинів російської армії на території України. Музикант своїми очима побачив кинутий окупантами зенітний ракетно-гарматний комплекс "Тангуска" в Харківській області, де по сьогоднішній день йдуть важкі бої і звучать сильні вибухи.

Кинута техніка рф, скріншот з відео
Кинута техніка рф, скріншот з відео

На техніці можна помітити ту саму латинську букву z, яку армія рф використовує у вигляді своєї символіки. На опублікованому відеоролику Вакарчук закликав українців звернути увагу на цей знак і ніколи про нього не забувати. Також він зазначив, що з моменту вторгнення росії в Україну, ця буква z у всіх буде асоціюватися зі злочинами і звірствами окупантів. Крім того, Вакарчук заявив, що рф ще довго відповідатиме за дії своєї армії.

"Z - загарбник. Z - злочин. Z - звірства. Металобрухт їх доля", - написав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Користувачі соцмережі під публікацією написали, які асоціації у них викликає злощасна буква і знову заявили про швидку перемогу України над росією.

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Нагадаємо, Святослав Вакарчук приїхав на ЧАЕС з гітарою і хітом "Все Буде добре", нагадуючи про Азовсталь: "Такого точно не було"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук розповів, що з ним зробила ненависть, викликана війною: "Сильно, до сліз"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук показав, як мужні бійці полку "Азов" піднімають свій бойовий дух, неможливо стримати сльози: "Тримайтеся"