Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан представив, чим він займеться, якщо завтра закінчиться війна, і поділився планами з шанувальниками. Відповідний пост він розмістив в Instagram. Дизайнер зізнався, що він, як і інші українці, мріє про закінчення цього важкого періоду для всієї країни. Але незважаючи на це, він ніколи раніше не замислювався про те, що буде робити після перемоги.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

Насамперед він примчить до своєї доньки, яку давно не бачив, і займеться з нею рутинними справами - прогуляється, подивиться мультфільми і так далі. Андре Тан зізнався, що Софія - це його головна мотівація, заради неї він працює і допомагає Україні.

"Адже я буквально будує фундамент для щасливого майбутнього коханої Софійки!" - заявив дизайнер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також він повідомив, що після війни обов'язково подорожуватиме Україною і відвідає її найкрасивіші місця. Більш того, він планує відправитися не на курорт, а в тихе село, щоб насолодитися спокоєм і природою.

"До речі, я впевнений, що в майбутньому відпочинок в Україні на природі буде дуже затребуваний як нашими, так і іноземцями. Буде безліч готелів і комплексів біля лісів і в горах. Пам'ятайте: щоб мрії збувалися, їх треба візуалізувати 😉" - підсумував Андре Тан.

Коментарі - instagram.com/andre_tan_official/
Коментарі - instagram.com/andre_tan_official/

Нагадаємо, Андре Тан розкрив найцікавіші факти про вишиванку - Іван Франко був справжнім модником

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська розповіла, як Зеленський у рожевій панамі "напророкував" перемогу на "Євробаченні-2022": "Він знав"

Також портал Знай.uа писав, що Олену Філонову грубо образили за те, що вона не відмовилася від фінансової допомоги: звинуватили в "жебрацтві" і назвали щуром