Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула зізнався, що не зміг самостійно впоратися з наслідками військових дій в Україні, тому звернувся за допомогою до фахівця. Про це він розповів в інтерв'ю журналістці Яніні Соколовій, передали у Новому каналі.

Сергій Притула. Фото: скрін youtube
Сергій Притула. Фото: скрін youtube

Незважаючи на те, що Притула всіляко допомагає військовим і постраждалим українцям, він сам потребує підтримки. Телеведучий зізнався, що дещо йому складно осмислити, наприклад, смерть або окупацію своїх друзів. Тому він і сходив на прийом до психотерапевта.

"Не потрібно соромитися звертатися по професійну допомогу. Я ходив до психолога — якісь речі було складно самостійно перетравити й пережити. У мене загинули друзі, ще є друзі в полоні, друзі під окупацією. Усі мої брати — зі зброєю. У мене не буде суттєвих порад на широкий загал, тому що якийсь час я намагався собі дати ради сам — не завжди вдавалося", - сказав Притула.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також телеведучий впевнений, що українцям пора навчитися пристосовуватися до нових реалій. На його думку, війна ще не скоро закінчиться.

"Я вважаю, що хай там як, а людям треба говорити правду. І коли кажуть, що в росіян залишилося військової потуги на 10-14 днів, а далі вони видихнуться… Багато хто для себе може це трактувати як те, що скоро росіянам не буде як воювати, і все закінчиться. Це означає подарувати людям примарну надію. Не хочу нікого розчарувати чи лякати, але це не скінчиться дуже швидко", - підсумував Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула в перший день війни заплатив 10 тисяч гривень за таксі, щоб врятувати сина в Києві: "Плану не було"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула погодився коментувати фінал Євробачення за мільйон для ЗСУ: Kalush Orchestra не зможуть не перемогти

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула звернувся до українців з поганою новиною про ленд-ліз від США: "Пообіцяли дати..."