Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер, сидячи в столичному ресторанчику, записала Insta Stories і поскаржилася на обслуговування. Дівчина заявила, що її сильно дратує, що в Києві в основному всі співробітники громадських закладів розмовляють російською мовою під час війни, яку розв'язала ворожа країна.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

"Тут української я майже не чую (я про заклади) будь-яке обслуговування, магазини... тільки російська", - засмучено заявила Трінчер.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Варто відзначити, що Трінчер зовсім недавно повернулася в місто, до цього протягом трьох місяців вона проживала на Західній Україні, а розмовляти українською мовою почала приблизно після місяця з початку військових дій.

Судячи з усього, для неї це питання, як і для багатьох українців, є дуже принциповим. Більш того, деякі навіть хейтять і засуджують знаменитостей, які не підтримали мовну ініціативу.

Нагадаємо, українці засікли Анну Трінчер на Євробаченні-2022 від Ірландії, співачка довго мовчати не стала: "Ви мене спалили"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер зі сльозами на очах розповіла, від кого так швидко тікала вночі, що залишилася без тапок: "Фобія на все життя"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер звернулася до лікарів через делікатну проблему зі здоров'ям: "Не можу вам показати, тому що соромно"